Famicom World

Famicom World => Updates and Suggestions => Topic started by: UglyJoe on September 03, 2007, 09:51:01 am

Title: Load errors
Post by: UglyJoe on September 03, 2007, 09:51:01 am
Recently I've been getting an error page that says:

Quote
Fatal error: Cannot redeclare smf_main() in /home/famicom/public_html/forum/index.php on line 135

Fatal error: Nesting level too deep - recursive dependency? in Unknown on line 0


If I refresh the page, the forum shows up.  It's not a big deal, but I thought I'd let you guys know.
Title: Re: Load errors
Post by: Doc on September 03, 2007, 01:08:36 pm
Probably has to do with SMF upgrading itself every three days... :-\
Title: Re: Load errors
Post by: JC on September 03, 2007, 02:31:37 pm
Yeah, probably has to do with the latest version of SMF. They'll likely put out another upgade soon that'll fix it. Sorry about the inconvenience.
Title: Re: Load errors
Post by: NationalGameDepot on September 03, 2007, 05:47:46 pm
I have gotten several of those errors as well.  Plus I have noticed some down time late at night.  I assume that is for updates and backups maybe?
~~NGD
Title: Re: Load errors
Post by: JC on September 03, 2007, 08:25:46 pm
I believe some php files are being updated and moved. At least that's what our host told us.
Title: Re: Load errors
Post by: Doc on September 03, 2007, 09:03:37 pm
Yeah, it'll hopefully only be temporary.
Title: Re: Load errors
Post by: JC on September 10, 2007, 08:36:30 am
Is anyone still having this problem? I haven't had it, so I don't know if it's still occurring or if this was connected to the move of the php files which should be completed by now.
Title: Re: Load errors
Post by: NationalGameDepot on September 10, 2007, 09:03:52 am
I haven't had any in a few days....
~~NGD
Title: Re: Load errors
Post by: manuel on September 10, 2007, 11:38:24 am
I can also say everything works smoothly now.
Title: Re: Load errors
Post by: UglyJoe on September 10, 2007, 01:17:02 pm
I haven't had any problems in the past couple days.