September 21, 2020, 02:25:38 am

Forum Issues

Started by UglyJoe, January 19, 2020, 11:35:41 am

Previous topic - Next topic

L___E___T

 
 
That's a perfect case for why we don't need video embeds.
My for Sale / Trade thread
http://www.famicomworld.com/forum/index.php?topic=9423.msg133828#msg133828
大事なのは、オチに至るまでの積み重ねなのです。

boye

I know this isn't an issue per se, but I feel the brick wall and the old design in general should be brought back. And yes, I have made this clear in other threads, but I  feel this needs to be said again.

ChaosWare

I am having a weird issue where I can't respond to pm's

every time I try to send a pm, the captcha will automatically complete, but when I click send, I will get an error along the lines of "Captcha verification failed." I have also tried this on two browsers and different computers, but get the same error every time

UglyJoe

Quote from: ChaosWare on March 20, 2020, 01:38:24 pmI am having a weird issue where I can't respond to pm's

every time I try to send a pm, the captcha will automatically complete, but when I click send, I will get an error along the lines of "Captcha verification failed." I have also tried this on two browsers and different computers, but get the same error every time

Hmm...yes, that does seem to be happening.  I have disabled that captcha (for now).

dingsbums

Thanks to UglyJoe & Ghegs for fixing my log-in problem.

adori_12

It seems I'm not getting emails from the site. I enabled them for every single case you can receive them, but still nothing. My time zone is also incorrect, the site does save the time zone I pick, but it doesn't actually match with the one my profile displays. How can this be fixed?

UglyJoe

Quote from: adori_12 on April 28, 2020, 12:56:12 pmIt seems I'm not getting emails from the site. I enabled them for every single case you can receive them, but still nothing.

I just updated the email settings, so hopefully it will fix things.  I sent you a PM, so please let me know if you receive an email notification about it.

Quote from: adori_12 on April 28, 2020, 12:56:12 pmMy time zone is also incorrect, the site does save the time zone I pick, but it doesn't actually match with the one my profile displays. How can this be fixed?

I don't see any additional settings that I could be changing here to fix this.  I'm working on another forum upgrade, so maybe it'll be fixed when that gets deployed.

adori_12

Quote from: UglyJoe on May 02, 2020, 09:42:32 amI just updated the email settings, so hopefully it will fix things.  I sent you a PM, so please let me know if you receive an email notification about it.

It worked! Thanks!
Quote from: UglyJoe on May 02, 2020, 09:42:32 amI don't see any additional settings that I could be changing here to fix this.  I'm working on another forum upgrade, so maybe it'll be fixed when that gets deployed.
I see. Don't worry, it's not a big nuisance.  :)